Home Luchtkwaliteit Droge lucht Boneco Calc Off kopen Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Boneco Calc Off kopen Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW BONECO CALC OFF!

Boneco Calc Off voor het ontkalken van luchtbevochtigers

Met Boneco Calc Off A7417 is het ontkalken en reinigen van uw luchtbevochtiger een koud kunstje. Boneco Calc Off is speciaal samengesteld voor het verwijderen van kalkaanslag in luchtbevochtigers. Calc Off verwijdert kalk snel zonder uw luchtbevochtiger te beschadigen. Een willekeurig ander middel zou de materialen van uw bevochtiger kunnen aantasten.

Boneco Calc Off is eenvoudig te gebruiken. De luchtbevochtiger vullen met water, het Calc Off ontkalkingsmiddel toevoegen, en u laat het middel vervolgens een poos zijn werk doen. Boneco Calc Off verwijdert de kalkaanslag waarna het door spoelen uit de luchtbevochtiger verdwijnt. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de luchtbevochtiger en de hardheid van het water, moet met Boneco Calc Off gereinigd worden om schade aan de luchtbevochtiger te voorkomen.

Boneco Calc Off direct uit voorraad geleverd

Boneco Calc Off direct nodig? Geen probleem, AirSain levert onderhoudsmiddelen voor luchtbevochtigers direct uit voorraad. Goed onderhoud aan uw luchtbevochtiger garandeert jarenlang gebruiksplezier!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen