Home Luchtontvochtigers Alle luchtontvochtigers Wilms KT 65 ECO - Bouwdroger

Wilms KT 65 ECO

: Bouwdroger

Bouwdroger Wilms KT 65 ECO is met een capaciteit tot maximaal 60 liter per 24 uur, de luchtdroger in de reeks van Wilms 'ECO'  bouwdrogers. Een makkelijk te verplaatsen luchtdroger om snel ruimtes tot 400 m² te drogen. De bouwdroger is uitgevoerd met een metalen omkasting en werkt vol-automatisch.

Bouwdroger Wilms KT 65 ECO is met een capaciteit tot maximaal 60 liter per 24 uur, de luchtdroger in de reeks van Wilms 'ECO'  bouwdrogers. Een makkelijk te verplaatsen luchtdroger om snel ruimtes tot 400 m² te drogen. De bouwdroger is uitgevoerd met een metalen omkasting en werkt vol-automatisch.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • Capaciteit: 60 liter water/dag

Productbeschrijving: Wilms KT 65 ECO

De Wilms KT 65 ECO is de meest geleverde bouwdroger in de reeks van Wilms ECO bouwdrogers met een capaciteit tot maximaal 60 liter per dag. Makkelijk verplaatsbare luchtdroger om snel kleinere ruimtes tot 400 m² te ontvochtigen. De bouwdroger is uitgevoerd met een metalen behuizing.

De Wilms KT 65 ECO is voorzien van een groot luchtfilter dat makkelijk te reinigen is.

Bouwdrogers van Wilms werken volledig automatisch, milieuvriendelijk, betrouwbaar en snel. De ontvochtigers verwijderen snel en grondig vocht uit materialen zoals beton, hout, textiel, kartons, etc. Wilms condensatiedrogers voorkomen op betrouwbare wijze corrosie van machines, apparatuur en voertuigen. De luchtdrogers garanderen in elk opzicht effectieve en gelijkmatige ontvochtiging. Koude lucht droogt gelijkmatig en scheuren in nieuwe gebouwen worden voorkomen. Alle bouwdrogers zijn uitgerust met een functiedisplay en een bedrijfsurenteller. De grote wielen en het stevige handvat zorgen voor gemakkelijk transport. De ontvochtigers voor bouwdroging zijn stapelbaar en kunnen daarom op elkaar worden opgeslagen om ruimte te besparen.

Specificaties: Wilms KT 65 ECO

Werking
Functies: Ontvochtiger
Hoeveel vocht een luchtontvochtiger uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit: 60 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal: 5 °C
Werkbereik Maximaal: 32 °C
Eigenschappen
Keurmerk: CE
Fysieke eigenschappen
Breedte: 55.5 cm
Diepte: 57 cm
Hoogte: 100 cm
Gewicht: 42 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-