Home Luchtontvochtigers Alle luchtontvochtigers Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF - Ontvochtiger

Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF - Ontvochtiger

Luchtontvochtiger Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF verwijdert tot 14 liter overtollig vocht per dag, hij houdt je huis droog en fris. Zijn drievoudige luchtreiniging bestaat uit een stoffilter, een allergeenfilter, en een actieve koolstoffilter.

Dankzij de wasdroogfunctie, zijn doorlopende afvoervoorziening en de grote handgreep is hij handig in gebruik. Delonghi DEXD214RF is gemaakt van minimaal 30% gerecycled plastic.

Luchtontvochtiger Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF verwijdert tot 14 liter overtollig vocht per dag, hij houdt je huis droog en fris. Zijn drievoudige luchtreiniging bestaat uit een stoffilter, een allergeenfilter, en een actieve koolstoffilter.

Dankzij de wasdroogfunctie, zijn doorlopende afvoervoorziening en de grote handgreep is hij handig in gebruik. Delonghi DEXD214RF is gemaakt van minimaal 30% gerecycled plastic.

289,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief AirSain Support
  Ook na uw aankoop kunt u terugvallen op de experts van AirSain:
  - Extra aandachtspunten rondom veilig en betrouwbaar gebruik.
  - Persoonlijke uitleg over optimaal gebruik, via de telefoon of bij ons Adviescentrum.
  - Ondersteuning van onze eigen Technische dienst.
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 1-65 m2 ontvochtigen
 • 65 m2 reinigen
 • Capaciteit: 14 liter water/dag
 • Luchtreinigingstechniek: Filters
 • Koolstoffilter

Productbeschrijving: Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF - Ontvochtiger

Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF houdt je huis droog en fris. Het hele jaar door biedt de luchtontvochtiger bescherming tegen vochtproblemen zoals condens en schimmels. Zijn drievoudige luchtreiniging zuivert de lucht van onaangename verontreinigingen. Delonghi DEXD214RF is uitgerust met een stoffilter tegen grof stof, een allergeenfilter tegen pollen en dierenallergenen, en een actieve koolstoffilter tegen vieze geuren.

Delonghi DEXD214RF verwijdert in 24 uur tot 14 liter aan overtollig vocht. De luchtvochtigheid blijft op een gezond peil waardoor vochtproblemen niet langer optreden. De ontvochtiger is praktisch in gebruik, met zijn stevige handgreep verplaats je hem eenvoudig naar elke kamer.

Kenmerken van Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF

 • Drievoudige luchtreiniging: Een stoffilter tegen grof stof, een allergeenfilter tegen pollen en dierenallergenen, en een actieve koolstoffilter tegen vieze geuren.
 • Laag geluidsniveau: Delonghi DEXD214RF heeft een stille werking van slechts 40dB(A). Dankzij het lage geluidsniveau is hij in elke ruimte te gebruiken, zelfs in de slaapkamer..
 • Droogfunctie kleding: De Delonghi ontvochtiger beschikt over een speciale droogfunctie voor kleding. De wasdroogfunctie laat de ontvochtiger continu werken zodat het wasgoed snel droogt. Plaats het apparaat in de ruimte waar het wasgoed te drogen hangt, en versnel het drogen.
 • Continue afvoer: Laat de luchtontvochtiger bij zware omstandigheden doorlopend werken. Dankzij de leiding voor vaste waterafvoer kan Delonghi DEXD214RF het vocht verwijderen zonder dat het legen van de watertank nodig is.
 • Astma- en allergievriendelijk: Luchtontvochtigers van Delonghi uit de Tasciugo Ariadry Multi serie zijn door de Allergy Standards Foundation gecertificeerd als geschikt voor mensen met astma en allergieën. Dankzij de combinatie van luchtontvochtiging en luchtreiniging zijn de omstandigheden in het binnenklimaat voor mijten en bacteriën ongunstiger. Dit is positief voor mensen met astma en allergieën.
 • Ontworpen met het oog op het milieu: Delonghi DEXD214RF is gemaakt van minimaal 30% gerecycled plastic. Dit maakt Delonghi DEXD214RF minder belastend voor het milieu dan andere luchtontvochtigers.

Werking op lage temperatuur

Wanneer de temperatuur van de ruimte te laag is, wordt het mechanisme voor werking op lage temperatuur geactiveerd. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het apparaat afwisselend ontvochtigt en ventileert, waardoor ijsvorming wordt voorkomen. Bij regelmatig gebruik in koude ruimtes is het aan te bevelen tegelijkertijd de verwarming (een beetje) aan te zetten. Dit maakt dat de ontvochtiger beter en sneller werkt.

Specificaties: Delonghi Tasciugo AriaDry Multi DEXD214RF - Ontvochtiger

Werking
Functies: ● Luchtreiniger
● Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 1 - 65 m2 ontvochtigen
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor: 65 m2 reinigen
Luchtbehandeling: 125 m3 per uur
Hoeveel vocht een luchtontvochtiger uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit: 14 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal: 2 °C
Werkbereik Maximaal: 30 °C
Automatisch Ontdooien: Ja
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal: 2 °C
Luchtreinigingstechniek: Filters
Type filter: ● Allergeenfilter
● Koolstoffilter
● Stoffilter
Eigenschappen
Waterafvoer: ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir intern
Geluidsniveau: 40 dB
Plaatsing: Vloermodel
Waterreservoir inhoud: 2.1 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Ja
Waterniveau afleesbaar / indicator:
Behuizing materiaal: Kunststof
Sensoren: Vocht
Koelmiddel: R290
Afvoerslang / Afvoerleiding: Meegeleverd
Vol reservoir signaal / indicator:
Keurmerk: ● ASL (Allergy Standards)
● CE
Gebruik
Standen reiniging: 1
Standen ontvochtiging: ● Automatisch
● Wasdroogfunctie / Continu
● 7
Timer: Ja
Display: Ja, op het apparaat
Luchtvochtigheid afleesbaar: Ja (apparaat)
Energie
Energieverbruik (maximaal): 300 Watt
Stroomvoorziening: Netstroom
Automatische herstart na stroomonderbreking:
Fysieke eigenschappen
Breedte: 33.4 cm
Diepte: 22 cm
Hoogte: 50.8 cm
Gewicht: 10.3 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-