Home Alle Merken Envion
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Envion

Met als doel een betere binnenluchtkwaliteit voor woningen en kantoren te bieden, werd het bedrijf Envion in 1996 opgericht. Envion ontwikkelt de luchtbehandelingsapparaten in het typische torenontwerp. De traditionele fabrikant van luchtbehandelingsapparatuur Boneco gezonde lucht uit Zwitserland heeft de bedrijfsactiviteiten van Envion en haar merken overgenomen.

Envion Luchtreinigers

Envion Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Envion Oude producten (niet te bestellen)

Envion, onderdeel van Boneco healthy air

Envion is volledig onderdeel van Boneco healthy air, de Zwitserse koploper op het gebied van mobiele luchtbehandeling. Envion is oorspronkelijk opgericht in 1996 met als doel het verbeteren van de indoor luchtkwaliteit in woningen en kantoren. Envion luchtreinigers zijn bekend vanwege het torenmodel apparaat, het bedrijf is sinds de jaren 2000 met deze modellen gestart. De aantrekkelijke prijsstelling is ook een belangrijk kenmerk van Envion apparatuur.

Na lancering van het Ionic Pro model luchtreiniger aan het begin van het decennium, komt Envion in 2009 met een aantal nieuwe modellen op de markt. Allergy Pro, Four Seasons en Therapure zijn modellen met nieuwe zuiveringstechnieken. In 2013 bereikt Envion een mijlpaal, tot dan heeft het merk wereldwijd meer dan 1 miljoen Ionic Pro luchtreinigers verkocht. In 2019 werd Envion onderdeel van Boneco healthy air, het merk en alle bedrijfsactiviteiten zijn voortaan in Zwisterse handen.