Home Nieuws Filter FZ C100MFE van Sharp kopen Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Filter FZ C100MFE van Sharp kopen Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-C100MFE BEVOCHTIGINGSFILTER!

Sharp FZ-C100MFE bevochtigingsfilter voor luchtreinigers

Het Sharp FZ-C100MFE filter is het bevochtigingsfilter van verschillende types Sharp luchtreinigers. Dit mistfilter geeft vocht aan de gereinigde lucht af waardoor de luchtvochtigheid verbetert en plasmacluster ionisatie perfect kan verlopen. Bevochtigingsfilter Sharp FZ-C100MFE is geschikt voor de luchtreinigers Sharp KCC-70E, KCC-100EW, KCC-150E, KC-840EW, KC-850EW en KC-860E. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft.

Naast het Sharp FZ-C100MFE bevochtigingsfilter zijn ook het HEPA filter en het geurfilter voor de luchtreinigers Sharp KC-840EW, KC-850EW en KC-860E uit voorraad leverbaar:

Sharp FZ-C100MFE filter vervangen

Een Sharp filter vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u het vervangingsfilter Sharp FZ-C100MFE in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filter aan vervanging toe is. De meeste Sharp modellen waarschuwen ook met een led indicator wanneer filters vervangen moeten worden.

Eén of meerdere Sharp FZ-C100MFE filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen