21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Nieuws Filterset WRF30HC voor Winix P300 Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Filterset WRF30HC voor Winix P300 Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW WINIX WRF30HC FILTERSET!

Winix WRF30HC filterset voor Winix P300 luchtreiniger

Filterset Winix WRF30HC is geschikt voor luchtreiniger Winix P300. De filterset bestaat uit een HEPA filter en 4 losse geurfilters met koolstof. Het actief koolstoffilter functioneert in deze luchtreiniger tevens als voorfilter zodat het HEPA filter langer meegaat. Met deze set filters verwijdert de luchtreiniger zwevende verontreinigingen en geuren uit de lucht.

Vervang de filters volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel de filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Filterset Winix WRF30HC vervangen

Filters in uw luchtreiniger vervangen is eenvoudig. In de handleiding van de Winix P300 luchtreiniger staan de handelingen die u moet verrichten uitgelegd. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filterset aan vervanging toe is.

Eén of meerdere Winix WRF30HC filtersets bestellen? Bij AirSain is de filterset aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen