Honeywell VitaAir Luchtwasser VitaAir Zwart

De Honeywell VitaAir luchtwasser is een 2-in-1 combinatie. Een luchtbevochtiger én een luchtreiniger. Kies zelf, de lucht voor 99% reinigen óf alleen bevochtigen? Beide functies gelijktijdig kan ook! Dé ideale oplossing voor schone lucht met de juiste luchtvochtigheid.

De Honeywell VitaAir luchtwasser is een 2-in-1 combinatie. Een luchtbevochtiger én een luchtreiniger. Kies zelf, de lucht voor 99% reinigen óf alleen bevochtigen? Beide functies gelijktijdig kan ook! Dé ideale oplossing voor schone lucht met de juiste luchtvochtigheid.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Honeywell VitaAir Luchtwasser VitaAir Zwart

De Honeywell VitaAir is een bijzondere luchtwasser. Naast het bevochtigen van lucht kan de luchtreiniger/-bevochtiger ook de lucht reinigen waarbij 99% van de zwevende verontreinigingen groter dan 2 micrometer worden verwijderd. Het luchtfilter verwijdert o.a. stof, pollen, dierenharen, rook en schimmelsporen. Grondige luchtreiniging dankzij het permanente filterset bestaande uit voorfilter en afwasbaar zuiveringsfilter. Met het optionele geurfilter worden geuren als tabaksrook en etensluchtjes verwijderd.

Hoe de luchtwasser van Honeywell VitaAir werkt ...

  • De ventilator zuigt droge, vervuilde lucht via de bovenzijde de luchtwasser in.
  • Het filtersysteem haalt kleine, zwevende deeltjes uit de lucht (en optioneel geuren).
  • De gefilterde lucht wordt vervolgens door het roterende schijvenpakket gevoerd voor hydratatie en extra reiniging.
  • Aan de gezuiverde lucht wordt vocht toegevoegd vanuit het waterreservoir.
  • Schone, frisse en vochtige lucht verlaat de luchtwasser aan de voor- en achterzijde.

Deze Honeywell VitaAir luchtwasser heeft 5 standen voor instelbare luchtvochtigheid: 30-35%, 35-40%, 40-45%, 45-50% en een automatische stand. Als de ingestelde luchtvochtigheid bereikt is, stopt de werking automatisch. Wanneer de luchtvochtigheid daalt onder de instelwaarde zal de luchtwasser ook weer automatisch starten met bevochtigen.

De Honeywell VitaAir HAW501E is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van 2 elektronische indicatoren. Eén voor de filterreiniging en de ander voor vullen van het waterreservoir. De luchtbevochtiger wordt gevuld met kraanwater.

Bijzonder eenvoudig onderhoud: interne onderdelen van de bevochtiger mogen in de vaatwasser of gespoeld worden met water.

De Honeywell VitaAir 2-in-1 luchtbevochtiger en luchtreiniger is geschikt voor gebruik in een kamer met gemiddelde tot grote afmetingen.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-