Home Alle Merken Inoxash
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Inoxash

Inoxash vandalisme-bestendige buitenasbakken. Met outdoor-asbakken voorkomt u vervuiling met sigarettenpeuken rond uw gebouw. Vooral rond toegangsdeuren vormt de vervuiling door sigarettenpeuken een probleem. Uw bedrijf / instelling krijgt opnieuw een schone, hygiënische uitstraling indien afval van sigaren en sigaretten niet meer wordt aangetroffen. Door het plaatsen van outdoor-asbakken wordt uw entree weer het visitekaartje van het bedrijf. Een eerste indruk is bepalend voor uw bedrijf / instelling.

Inoxash Oude producten (niet te bestellen)

Het rookbeleid is door de regering laatste jaren aanmerkelijk aangescherpt. Hierdoor is in veel gelegenheden, bedrijven en instellingen het roken niet meer toegestaan. Oplossingen voor rokers worden veelal buiten gezocht, voornamelijk direct in de omgeving van het gebouw waarin niet meer gerookt mag worden. Helaas brengt dit vaak vervuiling in de vorm van sigaren- en sigarettenpeuken met zich mee.

Buitenasbakken worden veelal op volgende locaties geplaatst: bij toegangsdeuren, abri’s, tourniquets, rookruimtes, binnenplaatsen en overblijfplaatsen. Winkels, showrooms, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, sportkantines, uitgaansgelegenheden behouden het schone imago met outdoor-asbakken. Vanzelfsprekend zijn de asbakken ook uitermate geschikt voor inpandige montage.