Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Airbutler Andrew - Ionisator

Airbutler Andrew - Ionisator

Ionisator Airbutler Andrew is draagbaar en voor iedereen die gezond wil ademen in afgesloten ruimten. Ideaal voor ionisatie en luchtreiniging tijdens reizen in bus en/of vliegtuig. Altijd uw persoonlijke luchtreiniger bij de hand!

Ionisator Airbutler Andrew is draagbaar en voor iedereen die gezond wil ademen in afgesloten ruimten. Ideaal voor ionisatie en luchtreiniging tijdens reizen in bus en/of vliegtuig. Altijd uw persoonlijke luchtreiniger bij de hand!

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Airbutler Andrew - Ionisator

Deze Personal Airbutler ionisator zal een enorme hulp zijn voor mensen die sterk allergisch zijn voor pollen en andere in de lucht voorkomende allergenen of chemische stoffen. De negatieve ionen (luchtvitaminen) van deze ionisator verwijderen en neutraliseren de allergenen.

De Andrew is in feite een intensieve ionisator van de nieuwe generatie. De lucht om u heen wordt in feite door een natuurlijke (onzichtbare) wolk van negatieve ionen gezuiverd: uw ogen, neus en mond worden veel minder aan deze stoffen blootgesteld. De wetenschap is zelfs al zover dat een intensieve ionisator werkt tegen depressiviteit.

Deze ionisator werkt op 2 batterijen die lange tijd meegaan. Om energie te sparen schakelt de ionisatie na een half uur automatisch uit. Indien u de druktoets aanraakt, doet hij opnieuw zijn werk. De Airbutler Andrew is klein en valt nauwelijks op. U draagt de luchtreiniger om uw hals in omgevingen waar het nodig is.

De Airbutler Andrew luchtreiniger werkt tegen overlast van:

  • huisstofmijt
  • stoffen
  • pollen/stuifmeel
  • tabaksrook
  • uitlaatgassen
  • schimmel
  • virussen/bacteriën
  • vieze geuren
  • vluchtige chemische stoffen

Indien u baat heeft bij een ionisator, kunt u afwegen om thuis een "High Density" ionisator te gebruiken. Lightair Ionflow 50  ionisatoren zijn zogenaamde "High Density" ionisatoren. Deze luchtreinigers produceren een veelvoud van negatieve ionen t.o.v. de "Low Density" ionisatoren. Zo voorziet u uzelf van gezonde lucht en heeft u nog nauwelijks nog last van hinderlijke allergenen.

Voor meer informatie over o.a. ionisatie, luchtreiniging en de natuurlijke werking van negatieve ionen kunt u terecht in de rubriek "Gezondheid" op onze website.

Airbutler luchtreinigers voor gezonde binnenlucht!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-