28 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Airbutler Jordan - Ionisator

Airbutler Jordan - Ionisator

Luchtreiniger Airbutler Jordan zorgt voor gezonde lucht in de auto. De ionisatie beschermt u tegen (ultra) fijnstof en voorkomt vermoeidheid. Deze Jordan behoort tot de portable ionisatoren van Airbutler. Ideaal voor luchtreiniging in uw auto, bestelwagen of truck.  

Luchtreiniger Airbutler Jordan zorgt voor gezonde lucht in de auto. De ionisatie beschermt u tegen (ultra) fijnstof en voorkomt vermoeidheid. Deze Jordan behoort tot de portable ionisatoren van Airbutler. Ideaal voor luchtreiniging in uw auto, bestelwagen of truck.  

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Airbutler Jordan - Ionisator

Deze unieke luchtreiniger reinigt de lucht in elke auto of vrachtwagen met 12V-aansluiting zeer effectief. Zeker 75% fijnstof wordt binnen 10 minuten blijvend verwijderd. Deze compacte Airbutler Jordan verbetert de lucht in de auto aanzienlijk. Hij verwijdert naast fijnstof ook tabaksrook, schimmels en bacteriën (van het airco-systeem). De Airbutler Jordan zorgt ervoor dat u ook in de auto gezonde lucht ademt. Luchtreiniging én ionisatie!

Intensieve ionisatie: De Airbutler Jordan auto-luchtreiniger beschermt uw gezondheid door de lucht intensief te voorzien van ionen. Dit heet Intensieve Lucht-ionisatie. Ionen komen ook in berglucht en in bossen voor. Zij hebben de natuurlijke eigenschap alle schadelijke deeltjes te neutraliseren. Zo wordt fijnstof statisch en daalt onherroepelijk neer, u ademt het niet meer in. Micro-organismen zoals schimmels en bacteriën gaan door de ionen gewoon dood. De Jordan maakt maar liefst 600.000 ionen aan op een afstand van 1 meter. Door deze moderne intensieve ionisatie is het effect goed meetbaar. Teveel ionen kan niet, ionen kunnen volstrekt geen kwaad. 

Uw concentratie verbetert Een ander positief effect van ionisatie is dat uw longen en lichaam beter gaan functioneren. Vergelijk het met het diepe inademen in de bergen i.t.t. in het midden van een file. Het lichaam neemt door de ionen meer zuurstof op waardoor het concentratievermogen en de reactiesnelheid toenemen. Dit heeft te maken met de positieve invloed van ionen op het serotonine-gehalte in uw bloed.

Prettig functioneel. De luchtreiniger / ionisator Airbutler Jordan doet fluisterstil zijn werk en bespaart bovendien uw accu: hij slaat af als u langer stilstaat. Vervolgens gaat hij automatisch weer aan als u gaat rijden, dit dankzij een speciale voeler. De Airbutler Jordan is op elk plek in de auto te bevestigen: op, onder of tegen het dashboard (met pantsertape of schroeven en houder), tegen de voorraad (met zuignaphouder) of op de middenconsole. Door de houder is hij verstelbaar qua richting. Alle materialen worden meegeleverd dus u bepaalt de montage zelf.

Indien u baat heeft bij een ionisator, kunt u afwegen om thuis een "High Density" ionisator te gebruiken. Lightair Ionflow 50  ionisatoren zijn zogenaamde "High Density" ionisatoren. Deze luchtreinigers produceren een veelvoud van negatieve ionen t.o.v. de "Low Density" ionisatoren.

Voor meer informatie over o.a. luchtreiniging, ionisatie en de natuurlijke werking van negatieve ionen kunt u terecht in de rubriek "Gezondheid" op onze website.

 Airbutler luchtreinigers voor gezonde binnenlucht!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-