Home Nieuws Ionisator Een ionisatie luchtreiniger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ionisator Een ionisatie luchtreiniger

Ionisator voor frisse lucht

U bent op zoek naar een ionisator? AirSain heeft een ruim aanbod ionisatoren voor luchtverfrissing en luchtreiniging! Een ionisator verfrist de lucht in een binnenruimte. De binnenlucht wordt verrijkt met negatieve ionen zodat voortdurend een gezond spanningsveld in de lucht ontstaat. In de bergen, bossen, en nabij watervallen zijn hoge concentraties van deze negatieve ionen aanwezig. Een ionisator brengt frisse lucht binnen!

Ionisator voor luchtzuivering

Ionisatoren zuiveren de lucht door verspreiding van negatieve ionen. Deze ionen hechten zich aan vuildeeltjes in de lucht waardoor deze onschadelijk raken. De gebonden deeltjes slaan neer en worden door de ionisator aangetrokken en vastgehouden. Vuildeeltjes zoals stof, fijnstof, bacteriën, rookbestanddelen, pollen en schimmels worden effectief uit de lucht verwijderd. Hoe krachtiger de ionisator, hoe sterker het effect van luchtreiniging.

Ionisatoren zijn ideaal voor gebruik in huis en kantoor

Een ionisator is een luchtreiniger zonder vervangingsfilters. Ionisatoren bezitten een afwasbaar metalen filter en verbruiken daardoor geen vervangingsfilters. Een dergelijke ionisatie luchtreiniger is goedkoop in onderhoud. Ionisatoren zijn ideale luchtreinigers voor het verwijderen van fijne stofdeeltjes. U heeft snel frisse lucht én schone lucht in uw woning of kantoor!

Bestel uw ionisator eenvoudig online! Voor persoonlijk advies neemt u vrijblijvend contact op met AirSain

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen