Home Nieuws Jonix Mate professionele luchtreiniger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Jonix Mate professionele luchtreiniger

Jonix Mate luchtreiniger: luchtreiniging, luchtdesinfectie, Cold Plasma ionisatie

Luchtreiniger Jonix Mate zorgt voor krachtige verwijdering van bacteriën, schimmels, virussen, allergenen en stof uit de lucht. Frisse lucht gezuiverd van allerlei verontreinigingen draagt bij aan een gezond binnenklimaat in alle ruimtes en voor alle aanwezigen. Door middel van 'Non Thermal Plasma' ionisatie oftewel 'Cold Plasma' ionisatie worden onzuiverheden in de lucht onschadelijk gemaakt en vervolgens verwijderd door het filterpakket met een G4 groffilter, F7 fijnfilter en een HEPA 13 filter. Deze krachtige luchtwasser is in staat tot het verkrijgen van luchtcirculatie in de ruimte van maar liefst 500 tot 3000 m³/h. Hierdoor wordt de lucht in de ruimte vele malen per dag geheel gezuiverd.

Perfecte luchtzuivering door Plasma ionisatie en een uitgekiend filterpakket in elke ruimte waar zich dagelijks veel mensen bevinden. Wachtruimten, klaslokalen en laboratoriums blijven fris door de voortdurende reiniging van de lucht. Bacteriën en virussen blijven achter in het filterpakket van deze luchtreiniger nadat ze eerder onschadelijk gemaakt zijn. Deze professionele luchtreiniger zorgt voor schone lucht in elke ruimte waar een hoge luchtkwaliteit vereist is. De Jonix Mate is een high performance luchtreiniger en ionisator in één apparaat. Geschikt voor luchtdesinfectie in ziekenhuizen, cleanrooms, tandartspraktijken, spreekkamers, laboratoria, dierenartspraktijken en andere medische toepassingen. Tevens ideaal voor luchtreiniging en ontsmetting in ruimtes waar voedsel wordt geproduceerd of verwerkt en op verpakkingsafdelingen.

Mobiel lucht reinigen en lucht ontsmetten met deze krachtige reiniger. Jonix Mate verzorgt absolute eliminatie van zwevende stofdeeltjes. Bacteriën, virussen en schimmels worden voor 99,9% uit de lucht verwijderd. De Jonix Mate is een class I medical device naar de normen van European Directives 93/42/EEC, 2006/42/EEC, 2006/95/EEC, 2007/108/EEC.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen