28 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Alle Merken Klimaluft
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Klimaluft

Klimaluft is een dynamische fabrikant van luchtontvochtigers voor zwembaden en industriële ontvochtiging. Klimaluft stelt zich als doel niet alleen om de markttrend te volgen, maar het bedrijf daagt zichzelf uit voor het creëren van innovatieve producten. Alle Klimaluft producten zijn op de eerste plaats ontworpen om gerichte oplossingen voor vochtproblemen te bieden. Energie-efficiëntie, comfort en het verkrijgen van een geweldige 'prijs en prestatie' verhouding zijn de voorwaarden. Klimaluft bezit reeds 20 jaar know-how op het gebied van luchtontvochtiging.

Klimaluft Ontvochtigers

Klimaluft Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Klimaluft professionele, industriële ontvochtigers

Klimaluft is een ambitieus bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van luchtontvochtigers voor verschillende toepassingen. Klimaluft is actief in het zakelijke deel van de markt voor ontvochtiging. Van zwembadontvochtigers tot industriële luchtontvochtigers. Van kleine wellness tot grote industriële hal, het enorme Klimaluft assortiment professionele, industriële ontvochtigers bezit altijd de luchtontvochtiger die de droogklus klaart. Klimaluft luchtdrogers zijn naar wens uit te voeren met diverse opties, in elke situatie het binnenklimaat geoptimaliseerd!

Marktgestuurde ontwikkeling

Ontvochtigingsinstallaties van Klimaluft volgen niet de trend van de markt, maar bepalen de markt. De luchtontvochtigers bezitten eigenschappen die geschetste probleemgebieden van eindgebruikers gericht verhelpen. Klimaluft ontwikkelt haar units voortdurend verder, het bedrijf anticipeert op wensen en suggesties van eindgebruikers. Alle Klimaluft producten verhelpen gericht vochtproblemen, hebben een hoge energie-efficiëntie, en creëren comfort in het binnenmilieu.

Intelligente Klimaluft software

Voor industriële processen, zwembaden en woonomgevingen ontwikkelt Klimaluft een breed scala aan units voor zowel ontvochtiging als luchtverversing, met warmteterugwinning. Klimaluft luchtontvochtigers bezitten geavanceerde software die het instellen, meten en regelen van de luchtstromen mogelijk maakt.

Tijdens ontvochtiging voorkomt de intelligente software van een Klimaluft luchtdroger problemen die door foute berekeningen van belastingsverliezen van de luchtkanalen kunnen ontstaan. Een Klimaluft luchtontvochtiger is eenvoudig te plaatsen en te installeren, het opstarten van een Klimaluft unit verloopt snel en eenvoudig. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op, samen met een besparing op installatiekosten.

Klimaluft vochtbeheersing

Klimaluft presenteert met trots haar bijzonder fraaie productlijnen die alle vraagstukken op het gebied van vochtbeheersing afdekken. Voor elke uitdaging die te maken heeft met een hoge luchtvochtigheid beschikt de reeks professionele, industriële ontvochtigingsinstallaties over hét ideale systeem. Klimaluft heeft haar aparatuur onderverdeeld in deze toepassingen:

  • Zwembaden: zwembadontvochtigers en ventilatie-units voor elk binnenzwembad, van elk formaat
  • Woonunits en appartementencomplexen: ontvochtigingsapparatuur voor grote gebouwen
  • Industriële bedrijven: een uitgebreid assortiment industriële luchtontvochtigers voor bedrijfsruimtes en procescondities
  • Luchtbehandeling voor kelders: luchtontvochtiging en ventilatie voor kelders

Componenten van de hoogste kwaliteit

In haar luchtontvochtigers gebruikt Klimaluft alleen componenten van de hoogste kwaliteit zoals bijvoorbeeld elektronische inverter gestuurde ventilatoren. Overige belangrijke kenmerken zijn efficiëntie, hoog rendement warmteterugwinning en de programmeerbare bediening met intelligente software. Klimaluft gebruikt voor haar producten geavanceerde 'control-software' voor het instellen, meten en controleren van de luchtstroom.

Klimaluft ontwikkelt toestellen voor de industrie, voor zwembaden, voor openbare gelegenheden en particuliere woningen. Een indrukwekkende reeks van ontvochtigers stelt u in staat om de lucht gedegen te ontvochtigen.