Sanvia LB100 - Luchtbevochtiger (Wit)

Koudwaterverdamper: Sanvia LB100 is geschikt voor grotere ruimtes. Het systeem is voorzien van een hygrostaat en 3 ventilatiestanden. Makkelijk verplaatsbaar door de aanwezige zwenkwielen.

Koudwaterverdamper: Sanvia LB100 is geschikt voor grotere ruimtes. Het systeem is voorzien van een hygrostaat en 3 ventilatiestanden. Makkelijk verplaatsbaar door de aanwezige zwenkwielen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Sanvia LB100 - Luchtbevochtiger (Wit)

Een krachtige luchtbevochtiger voor grote ruimtes, met name geschikt voor grote woningen en kantoren.

De Sanvia LB 100 koudwater-luchtbevochtiger is speciaal ontwikkeld voor het bevochtigen van de lucht in grote ruimtes. De verdampingscapaciteit van het systeem is maximaal 1,9 liter water per uur en is voldoende voor het bevochtigen van ruimtes tot 250 m2 / 625 m3. Door toepassing van water ionisatie (ISS - Ionic Silver Stick) is het een volstrekt veilige manier om de lucht te bevochtigen.

Een goede luchtvochtigheid - de relatieve vochtigheid moet dan gemiddeld tussen de 40% en 60% R.V. liggen - voorkomt uitdroging van de huid en slijmvliezen en verbetert het algemene welbevinden. Tevens wordt het ontstemmen van muziekinstrumenten en scheuren in houten meubels en parketvloeren voorkomen.

Het systeem is voorzien van een hygrostaat en twee watertanks, elk met een inhoud van 9,5 liter. Sanvia LB 100 verdampt afhankelijk van volgende ventilatiestanden:

  • Stand 1: 0,92 lt / h, 95 m3 / h
  • Stand 2: 1,33 lt / h, 165 m3 / h
  • Stand 3: 1,9 lt / h, 250 m3 / h

Sanvia LB 100 is makkelijk verplaatsbaar door de vier zwenkwielen en is eenvoudig te reinigen. De watertanks kunnen eenvoudig worden gevuld door een flexibel koppelstuk dat op vrijwel elke kraan is aan te sluiten.

Standaard meegeleverde accessoires: Sanvia LB100 - Luchtbevochtiger (Wit)

  • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick
  • 1 x Sanvia Air Care Filter LB50/LB100
  • 1 x Sanvia LB100 Verdampingsfilter

Onderdelen & accessoires voor: Sanvia LB100 - Luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-