Home Geuren Luchtverfrissers Airpur RVSSanitair

Airpur RVS Sanitair voor openbare toiletruimtes

De Airpur RVS Sanitair is speciaal ontworpen voor openbare toiletruimtes. Deze luchtverfrisser heeft een robuuste omkasting en is daardoor bestand tegen vandalisme. Luchtverfrissing door natuurlijke verdamping van limoengeur.

De Airpur RVS Sanitair is speciaal ontworpen voor openbare toiletruimtes. Deze luchtverfrisser heeft een robuuste omkasting en is daardoor bestand tegen vandalisme. Luchtverfrissing door natuurlijke verdamping van limoengeur.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Airpur RVS Sanitair voor openbare toiletruimtes

Vanwege zijn robuuste constructie is de luchtverfrisser Airpur RVS Sanitair uitermate geschikt voor openbare toiletruimtes. De luchtverfrisser van geslepen roestvrij staal is bestand tegen vandalisme. De Airpur luchtverfrisser wordt met twee lange schroeven of met pantsertape aan de muur bevestigd.

De ruimte wordt verfrist door natuurlijke verdamping van de limoengeur. De luchtverfrisser is voorzien van een verdamper (soort spons) waarin via een trechter 20 ml limoengeur wordt opgenomen. Door natuurlijke verdamping komt de limoengeur gedurende twee tot vier weken vrij en zorgt voor een aangename geur in de ruimte. Het volstaat de luchtverfrisser éénmaal per twee tot vier weken bij te vullen.
De limoengeur wordt geleverd in een fles van 500 ml en is voldoende voor een frisse toiletruimte gedurende een tot twee jaar.

Duizenden toiletruimtes bij benzinestations, restaurants, openbare gebouwen etc. zijn al jaren voorzien van de Airpur RVS Sanitair luchtverfrisser (o.a. bij Shell, La Place, McDonalds).

Airpur roestvaststaal luchtverfrisser is bijzonder geschikt voor luchtverfrissing van toiletten in hotels, restaurants, cafés, industrie, stadions, stations, scholen en evenementencentra. De stootvaste rvs luchtverfrisser is ook geschikt voor elke andere kleine ruimte met een onaangename geur bijv. liften, trapportalen etc.

Airpur RVS Sanitair:

GRATIS VERVANGING BIJ BESCHADIGING OF DIEFSTAL EN EXTRA VOORDELIG IN COMBINATIE MET SERVICECONTRACT.

 

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-