Verrijdbare Airco Zibro P729

Verplaatsbare airco Zibro P729 beschikt eveneens over het Climate-control systeem.  Ook bezit deze mobiele airconditioner het Cooldown systeem, Mobiele Airconditioning voorzien van Screen filter, 3M Filtrete filter en Actief koolfilter met timer. De koelcapaciteit van deze airconditioner is 2.9 KW. Zibro airconditioners voorzien van het EVS-systeem bezitten een hoog koelrendement.

Verplaatsbare airco Zibro P729 beschikt eveneens over het Climate-control systeem.  Ook bezit deze mobiele airconditioner het Cooldown systeem, Mobiele Airconditioning voorzien van Screen filter, 3M Filtrete filter en Actief koolfilter met timer. De koelcapaciteit van deze airconditioner is 2.9 KW. Zibro airconditioners voorzien van het EVS-systeem bezitten een hoog koelrendement.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Verrijdbare Airco Zibro P729

De nieuwe toplijn van Zibro is de 7-serie. Deze nieuwe verplaatsbare design airco’s zijn stiller en krachtiger dan andere mobiele airconditioners. Bovendien zijn ze allen uitgerust met een luchtreinigingssysteem: airconditioning met lucht-ionisatie gecombineerd met een uitgebreid filtersysteem.

De belangrijkste kenmerken van verrijdbare airco Zibro P729 zijn:

  • Stil en stijlvol,
  • Airconditioning met lucht-Ionisatie,
  • Climate Control,
  • Effectief ventilatiesysteem,
  • Richting-onfhankelijke afstandbediening,
  • Cool-downsysteem,
  • 3M-filtersysteem.

Kenmerkend van deze mobiele airconditioner zijn verder de ergonomisch geplaatste handgrepen en de subtiel geïntegreerde (richting-onafhankelijke) afstandsbediening met timer en LCD-display.

Unieke zelfdenkende 'Climate Control'
In de automatische modus kiest de mobiele airco zelf de functie die nodig is om de ingestelde temperatuur en luchtvochtigheid te bereiken. De ventilatorsnelheid past zich automatisch aan. De ring rond het display op de voorzijde laat altijd zien waar de verplaatsbare airco mee bezig is, elke functie heeft een eigen kleur.

Nieuw: Effectief Ventilatie Systeem
Nieuw bij deze verplaatsbare airco is zeker ook EVS. Dit systeem wordt automatisch geactiveerd door het installeren van een tweede luchtslang waarmee direct verse lucht van buiten wordt aangezogen. De mobiele airco werkt nog effectiever dan standaard al het geval is dankzij het Zibro cooldown-systeem. Door een grote luchtuitstroom te combineren met ‘cross flow’ ventilatoren, behoren deze nieuwe modellen meteen ook tot de stilste verplaatsbare airconditioners op de markt.

Voor schone lucht, tegen allergenen
De Zibro P 7-serie heeft het bekende 3MTMFiltreteTM filter (3-laags) voor het reinigen van de lucht. Bovendien zijn deze nieuwste serie verplaatsbare airco's uitgerust met lucht-ionisatie. Ionisatie reinigt de lucht en herstelt de luchtkwaliteit in huis en op kantoor. Zo heeft u minder last van ‘oude’ en vervuilde binnenlucht. De lucht in de ruimte wordt zo’n drie maal per uur ververst. Nadat een screenfilter de grotere deeltjes uit de lucht haalt, trekt het elektrostatische 3M™ Filtrete™ filter ook de hele kleine deeltjes aan. Deze kleine deeltjes veroorzaken vaak allergische reacties. Denk hierbij aan pollen (stuifmeel), dierlijke huidschilfers en bacteriën. Een actief koolfilter houdt onaangename geurtjes vast. Om het luchtzuiverende effect op peil te houden dient u de filters met enige regelmaat te reinigen en te vervangen, afhankelijk van het soort filter.

Laag energieverbruik, hoog rendement
Een verplaatsbare airco van Zibro gebruikt maar weinig energie om warmte uit de lucht te halen. Dat is met name te danken aan het unieke Cooldown-systeem. Dit houdt in dat het condenserende vocht benut wordt om het koeleffect van de airconditioner te versterken. Een zeer energiezuinige vinding voor deze verplaatsbare airco.

Naast Zibro P729 is een verplaatsbare airco van Zibro verkrijgbaar die naast koelen eveneens energiezuinig kan verwarmen. Zie hiervoor: Zibro PH233.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-