Home Nieuws Mobiele airconditioner Zibro online kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Mobiele airconditioner Zibro online kopen

QLima / Zibro airconditioning vindt u bij AirSain!

Vanaf 2014 is QLima de nieuwe merknaam voor Zibro

Zibro PH233 kopen voor koelen en verwarmen

U bent op zoek naar een mobiele airconditioner die meer kan dan alleen koelen? Dan is de Zibro PH233 de ideale mobiele airco voor u! Deze krachtige airco heeft een koelcapaciteit van 3.3.kW en is geschikt voor gebruik in ruimtes tot 105 m3. Naast koelen is deze airconditioner ook in staat om dezelfe ruimte te verwarmen tijdens een koude periode. Dankzij de verwarmingsfunctie heeft u het hele jaar plezier van deze mobiele airconditioner. Krachtig koelen in de zomer en aangenaam verwarmen tijdens de wintermaanden.

Deze mobiele Zibro airco is ook uitgerust met een 'automode'. Stijgt de temperatuur boven 25°C, dan start de airconditioner met koelen. Als de temperatuur in de ruimte lager is dan 18°C, dan start de Zibro PH233 automatisch met verwarmen. Bij temperaturen tussen 18°C en 25°C zorgt de 'automode' voor ontvochtiging van de lucht voor een aangenaam droog binnenklimaat.

Mobiele airconditioner met speciale kenmerken

Maar deze mobiele airconditioner van Zibro biedt meer! Speciaal ter voorkoming van hinderlijke tocht blaast de PH233 de geconditioneerde lucht aan de bovenzijde uit het apparaat. Geen directe koude luchtstroom op uw lichaam maar een goede verdeling van de koude lucht door de ruimte. Hiermee onderscheidt deze portable airco zich van andere mobiele airconditioners. Het EVS-systeem zorgt voor zeer effectieve luchtkoeling. Dit systeem koelt de koude lucht steeds verder terug. Deze koeltechniek staat garant voor een uitstekend koelrendement.

De Zibro PH233 mobiele airconditioner verbetert ook de luchtkwaliteit in huis of kantoor. Naast koelen en verwarmen is deze airco ook in staat om de lucht te zuiveren met de interne Sterionizer™ en het antibacterieel 3M™ HAF filter.

Met recht betitelen we de Zibro PH233 als een veelzijdige airconditioner. Koelen, verwarmen, ontvochtigen en lucht reinigen in één mobiele airconditioning-unit. Voor extra informatie, technische gegevens of kopen van deze mobiele airco: Zibro PH233

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen