Home Luchtkwaliteit Huis MSI Notebook met ionisator
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

MSI Notebook met ionisator

MSI Notebook met ionisator

MSI lanceert op de Cebit 2008-computerbeurs in Duitsland de eerste Notebook met ingebouwde ionisator. Het systeem is in staat om hoge concentraties negatieve ionen aan te maken die effectief zijn in het reinigen en verbeteren van de luchtkwaliteit. Zelfs als je 'opgesloten' bent in bijvoorbeeld een kantoor, kan je toch genieten van een gezonde lucht.

Notebooks zijn tegenwoordig onmisbaar in het dagelijkse leven van de mens - zowel zakelijk als privé -, de computer wordt lange tijd achter elkaar gebruikt vaak in kleine en gesloten ruimtes, waardoor gezondsheidsklachten kunnen ontstaan en het werk minder efficient wordt uitgevoerd. Lucht inademen met veel negatieve ionen kunnen gezondheidsklachten zoals stress, een vermoeid of duf gevoel verminderen en de weerstand verbeteren. Negatieve ionen worden ook wel de 'vitamines' van de lucht genoemd.

De ingebouwde ionisator van de MSI PR620 Anion Notebook Computer maakt 550.000 negatieve ionen per seconde aan, gemeten op 50 cm van de luchtuitlaat, wat veel meer is dan het aantal negatieve ionen in de bergen, in het bos of op het strand. De hoeveelheid ozon - die in een hoge concentratie schadelijk is (> 0,06 PPM), wordt bij de MSI PR620 Notebook bij lange na niet gehaald en is slecht maximaal 0,02 PPM.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen