Home Nieuws Sharp filter FZ A61MFR Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp filter FZ A61MFR Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-A61MFR FILTER!

Sharp FZ-A61MFR filter voor luchtbevochtiging in KC-A40EUW, KC-A50EUW en KC-A60EUW luchtreinigers

Het Sharp FZ-A61MFR filter is het bevochtigingsfilter in verschillende Sharp luchtreinigers. Dit mistfilter geeft vocht aan de gereinigde lucht af waardoor de luchtvochtigheid verbetert en plasmacluster ionisatie perfect kan verlopen. Bevochtigingsfilter Sharp FZ-A61MFR is geschikt voor de luchtreinigers Sharp KC-A40EUW, KC-A50EUW en KC-A60EUW. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft.

Naast het Sharp FZ-A61MFR bevochtigingsfilter zijn ook het HEPA filter en het geurfilter voor de luchtreinigers Sharp KC-A40EUW, KC-A50EUW en KC-A60EUW uit voorraad leverbaar:

Sharp FZ-A61MFR filter vervangen

Een Sharp filter vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u het vervangingsfilter Sharp FZ-A61MFR in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filter aan vervanging toe is. De meeste Sharp modellen waarschuwen ook met een led indicator wanneer filters vervangen moeten worden.

Eén of meerdere Sharp FZ-A61MFR filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen