21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Nieuws Sharp filter FZ G60MFE voor Sharp luchtreinigers Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp filter FZ G60MFE voor Sharp luchtreinigers Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-G60MFE FILTER!

Sharp FZ-G60MFE filter voor luchtbevochtiging in KC-G40EUH, KC-G40EUW, KC-G50EUW en KC-G60EUW luchtreinigers

Het Sharp FZ-G60MFE filter is het bevochtigingsfilter in verschillende Sharp luchtreinigers. Dit mistfilter geeft vocht aan de gereinigde lucht af waardoor de luchtvochtigheid verbetert en plasmacluster ionisatie perfect kan verlopen. Bevochtigingsfilter Sharp FZ-G60MFE is geschikt voor de luchtreinigers Sharp KC-G40EUH, Sharp KC-G40EUW, Sharp KC-G50EUW en Sharp KC-G60EUW. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft.

Naast het Sharp FZ-G60MFE bevochtigingsfilter zijn ook het HEPA filter en het geurfilter voor de luchtreinigers Sharp KC-G40EUH, KC-G40EUW, KC-G50EUW en KC-G60EUW uit voorraad leverbaar:

  • FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G40EUH
  • FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G40EUW
  • FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G50EUW
  • FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G60EUW

Sharp FZ-G60MFE filter vervangen

Een Sharp filter vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u het vervangingsfilter Sharp FZ-G60MFE in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filter aan vervanging toe is. De meeste Sharp modellen waarschuwen ook met een led indicator wanneer filters vervangen moeten worden.

Eén of meerdere Sharp FZ-G60MFE filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G40EUH

FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G40EUW

FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G50EUW

FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-G60EUW

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen