21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.

Sharp UA-KIL60E-W

De Sharp UA-KIL60E-W luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 50m², inclusief bevochtigingsfunctie met 25.000 plasmacluster-ionentechnologie, filtersysteem met drie niveaus en een luchtzuiverheidsindicator

De Sharp UA-KIL60E-W luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 50m², inclusief bevochtigingsfunctie met 25.000 plasmacluster-ionentechnologie, filtersysteem met drie niveaus en een luchtzuiverheidsindicator

AirSain's Keuze
Nu 749,- Van 859,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief AirSain Support
  Ook na uw aankoop kunt u terugvallen op de experts van AirSain:
  - Extra aandachtspunten rondom veilig en betrouwbaar gebruik.
  - Persoonlijke uitleg over optimaal gebruik, via de telefoon of bij ons Adviescentrum.
  - Ondersteuning van onze eigen Technische dienst.
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 50 m2 reinigen
 • Luchtreinigingstechniek: Filters
 • Hepa filter

Productbeschrijving: Sharp UA-KIL60E-W

De Sharp UA-KIL60E-W is een luchtreiniger inclusief bevochtigingsfunctie met 25.000 plasmacluster-ionentechnologie, filtersysteem met drie niveaus, een luchtzuiverheidsindicator en is geschikt voor kamers tot 50 m².

Ionentechnologie
De unieke plasmacluster-ionentechnologie gaat de strijd aan met hinderlijke en schadelijke virussen, ziektekiemen en geurtjes in de kamerlucht. Het gebruik van positieve en negatieve ionen maakt het mogelijk om thuis schone lucht in te ademen. Ook de statische elektriciteit wordt hierdoor verminderd. 

De Sharp UA-KIL60E-W zorgt voor een afname en vermindering van bacteriën, virussen, allergenen en schimmels. Tevens worden geuren en statische elektriciteit verminderd.

Bevochtiging
Droge lucht in woonkamers kan problematisch zijn voor je huid, ademhaling en gezondheid, niet alleen voor mensen met een allergie. Het bevochtigingssysteem gaat dit probleem tegen. Het systeem helpt de bestaande vochtigheid in de kamer op peil te houden en creëert een aangenaam klimaat. 

Hoek
Voor een gezond binnenklimaat laat de luchtreiniger de lucht door de kamer onder een hoek van 20° circuleren via de luchtuitlaat aan de achterzijde. Het grote voordeel hiervan is dat stof van de vloer opwaait en vervolgens de luchtreiniger in wordt gezogen en gereinigd. Hierdoor wordt de ruimte schoner en frisser.

Intelligente modus / auto-modus
Alles is onder controle, omdat de ventilator zich in deze stand automatisch aanpast. De sensoren bepalen welke reinigingsprestatie vereist is. Zo weet je zeker dat je Sharp luchtreiniger altijd optimaal werkt, zelfs bij langdurig gebruik.

Plasmacluster spot-modus
Heb je soms het gevoel dat bacteriën en virussen gaan vastzitten aan gordijnen, sofa's en kleren? Ruik je een muffe geur in de kamer? Dan zorgt deze speciale modus voor frisheid en reinheid. De plasmaclusterionen in hoge dichtheid worden voorwaarts gelanceerd en verwijderen alle nare geurtjes.

Ionendouche
Deze speciale modus is bedoeld voor een intensieve luchtreiniging, bijvoorbeeld na het koken of als de lucht in een kamer muf ruikt als je voor een langere tijd bent weg geweest. Gedurende 60 minuten worden plasmaclusterionen met hoge dichtheid in een sterke luchtstroom vrijgelaten. Je merkt hoe de lucht al na korte tijd aangenaam fris en schoon wordt. Zo kan je weer heerlijk ontspannen en gemakkelijk ademhalen. 

Specificaties: Sharp UA-KIL60E-W

Werking
Functies ● Luchtreiniger
● Bevochtiger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor 50 m2 reinigen
Luchtbehandeling 90 m3 per uur
Capaciteit 3.6 liter water/dag
Luchtreinigingstechniek Filters
Type filter Hepa
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 20 dB
Geluidsniveau 51 dB
Keurmerk CE
Energie
Energieverbruik (minimaal) 5.5 Watt
Energieverbruik (maximaal) 61 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte 400 cm
Diepte 339 cm
Hoogte 686 cm
Gewicht 10.8 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Handleidingen: Sharp UA-KIL60E-W

Onderdelen & accessoires voor: Sharp UA-KIL60E-W

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-