Home Nieuws Stadler Form filters Uit voorraad leverbaar
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Stadler Form filters Uit voorraad leverbaar

AIRSAIN VOOR UW STADLER FORM FILTERS!

Stadler Form filters

Op zoek naar het juiste Stadler Form filter voor uw luchtbevochtiger of luchtreiniger? Bij ons vindt u alle Stadler Form vervangingsfilters en andere toebehoren overzichtelijk gepresenteerd. Voor elk model Stadler Form luchtbevochtiger of luchtreiniger kunnen wij snel de benodigde filters leveren. Wissel de filters in uw apparaat volgens de informatie in de handleiding van het apparaat. Bij zeer intensief gebruik - of bij zware omstandigheden - adviseren wij u een filter sneller te wisselen, dit om de goede werking van uw apparaat in stand te houden.

Stadler Form filters voor luchtbevochtigers

Stadler Form filters voor luchtbevochtigers zijn onder andere ontkalkingsfilters en verdampingsfilters. Een Stadler Form antikalk filter verwijdert kalk uit het water dat gebruikt wordt voor luchtbevochtiging. De kalkdeeltjes veroorzaken een witte neerslag als deze niet verwijderd worden. Het Stadler Form anti kalk filter kan eenvoudig in de bevochtiger worden bevestigd.

Een Stadler Form verdampingsfilter voor luchtbevochtigers absorbeert water uit het reservoir en geeft dit af aan de droge lucht. Een Stadler Form verdampingsfilter is makkelijk te verwisselen, kijk in de handleiding welk filter past in de luchtbevochtiger. Stadler Form Oskar luchtbevochtigers maken gebruik van een verdampingsfilter. Afhankelijk van het model Oskar is dit het Oskar Basic filter, het Oskar Little filter of het Oskar Big filter.

Stadler Form filter voor luchtreinigers

Een Stadler Form luchtreiniger bezit net als meeste luchtreinigers van andere merken diverse filters. Luchtreiniger Stadler Form Viktor is bijvoorbeeld uitgerust met een filterset dat bestaat uit een voorfilter en een geurfilter. In de handleiding van de luchtreiniger staat wanneer het filter vervangen moet worden.

Stadler Form filters snel geleverd!

Stadler Form filters bestellen? Bij AirSain zijn alle Stadler Form filters aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u zich afvraagt hoe, en hoe vaak u een luchtbevochtiger of luchtreiniger van nieuwe filters moet voorzien.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen