Home Nieuws Stadler Form Fred Magic Ball Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Stadler Form Fred Magic Ball Direct geleverd

AIRSAIN VOOR STADLER FORM FRED MAGIC BALLS!

Stadler Form Fred Magic Balls voor het ontkalken van uw luchtbevochtiger Fred

Een Stadler Form Fred Magic Ball gaat kalkaanslag in uw luchtbevochtiger Fred tegen. Stadler Form Magic Balls zorgen ervoor dat uw stoom luchtbevochtiger makkelijk te ontkalken blijft. Het ontkalken met Stadler Form Fred Magic Balls is eenvoudig. U plaats een bal in het daarvoor bestemde compartiment en de antikalk bal doet vervolgens zijn werk zodra het waterreservoir gevuld is. Het ontkalken met een Stadler Form antikalk bal is noodzakelijk voor goed onderhoud aan uw luchtbevochtiger. Zonder ontkalkingsmiddel zal de stoombevochtiger snel aangetast worden door een grote hoeveelheid kalkaanslag.

Stadler Form Fred Magic Ball verlengt de levensduur van uw luchtbevochtiger

Kalkaanslag in luchtbevochtigers is nadelig voor de kwaliteit van bevochtiging, maar ook voor de levensduur van de luchtbevochtiger. Stadler Form Fred Magic Balls voorkomen schade aan de luchtbevochtiger door overmatige kalkafzetting. Kalk kan onderdelen van een bevochtiger blokkeren zodat deze onbruikbaar wordt.

Stadler Form Fred Magic Balls bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft hoe u een luchtbevochtiger het best kunt onderhouden.

Stadler Form Magic Ball 2-Pack (1 stuk)

Een Stadler Form Magic Ball vermindert kalkafzetting op het verwarmingselement van luchtbevochtiger Stadler Form Fred.

Het grote oppervlak van de roestvrijstalen kern van de bal verzamelt veel van de kalkdeeltjes die zich hebben opgehoopt.

Om de antikalkbal optimaal te laten werken, moet deze regelmatig worden ontkalkt. Vervang de Stadler Form Magic Ball elke 2 tot 3 maanden voor een optimaal resultaat.

11,90
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten vanaf 20,-
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen