Home Nieuws Stadler Form Viktor filterset kopen Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Stadler Form Viktor filterset kopen Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW STADLER FORM VIKTOR FILTERS!

Stadler Form filters voor luchtreiniger Viktor

Filterset Stadler Form Viktor bestaat uit een voorfilter en een geurfilter. Met deze set filters verwijdert de luchtreiniger zwevende verontreinigingen en geuren uit de lucht. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel de filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Filterset Stadler Form Viktor vervangen

Filters in een luchtreiniger vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Stadler Form Viktor luchtreiniger staat de levensduur voor de filters. De filters uit deze set moeten na 6 maanden vervangen worden. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filterset aan vervanging toe is.

Eén of meerdere Stadler Form Viktor filtersets bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien snel leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen