Home Nieuws Venta hygiene 500 ml Uit voorraad leverbaar
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Venta hygiene 500 ml Uit voorraad leverbaar

AIRSAIN VOOR UW VENTA HYGIENE 500ML!

Venta hygiëne 500 ml voor schone luchtbevochtigers

Venta hygiëne 500 ml is een onderhoudsmiddel dat Venta luchtbevochtigers schoon en fris houdt. Venta hygiënemiddel wordt in een lage dosering aan het water van de luchtwassers toegevoegd. Venta hygiëne zorgt ervoor dat water zo goed mogelijk door de schijven van Venta luchtbevochtigers wordt afgegeven aan de droge lucht in een ruimte. Het middel vermindert de vorming van kalk in de luchtwasser, de kalkdeeltjes hechten zich minder snel vast aan onderdelen van de luchtbevochtiger. Door gebruik van het middel Venta hygiëne worden kalkdeeltjes tijdens reiniging samen met de verontreinigingen uit de lucht weggespoeld.

Onderhoudsmiddel Venta hygiëne 500 ml gebruik

Het middel Venta hygiëne 500 ml hoeft slechts eenmaal per 10 – 14 dagen moet een kleine hoeveelheid aan het water worden toegevoegd. Dit is voldoende voor een goede werking van uw Venta luchtbevochtiger. De luchtwasser blijft beschermd tegen aantasting door kalk en het apparaat is makkelijker te reinigen.

Venta hygiënemiddel bestellen? Bij AirSain is Venta hygiënemiddel aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain voor vragen of advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen