Home Advies Ventilatie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ventilatie

Aangenaam afkoelen door een verkwikkend briesje. Een ventilator zorgt voor verkoeling op warme dagen. Bovendien voegen ventilatoren extra frisse lucht toe aan het binnenklimaat. Vooral in huis en op de werkplek is een ventilator bij hoge temperaturen onmisbaar. AirSain heeft een ruim assortiment ventilatoren voor gebruik in huis, kantoor en bedrijf.

Alle soorten ventilatoren, van klein tot groot

Liever een staande ventilator op de vloer of toch liever een kleine ventilator op de tafel of kast? Een traditionele ventilator, een draadloze USB ventilator of een Smart ventilator? AirSain heeft de ventilator die u zoekt!

Professionele ventilatoren

Bent u op zoek naar een professionele ventilator? AirSain biedt ook keuze uit een aantal robuuste, industriële ventilatoren voor professionele doeleinden. Deze industrie ventilatoren zijn bijvoorbeeld geschikt voor krachtige luchtverversing bij brandschade, rookschade en waterschade, maar ook voor luchtverversing in grote open ruimten. Deze ventilatoren en airblowers zijn eenvoudig verplaatsbaar en daarom uiterst geschikt voor flexibel ventileren in diverse grote vertrekken.

HVLS ventilatoren -High Volume Low Speed- bezitten een hoge luchtcapaciteit en zijn geschikt voor het koelen en ventileren van elke omgeving en ruimte. Door het voortdurend mengen van de binnenlucht verloopt koelen en verwarmen bovendien efficiënter. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik.

Airblowers

Een airblower is ideaal voor het versneld drogen van een vochtige ruimte. De professionele ventilator versterkt ontvochtiging met een luchtontvochtiger of bouwdroger. De airblower blaast vochtige lucht in hoog tempo naar de ontvochtiger. Hierdoor wordt het droogproces aanzienlijk versneld.

Ventilatie met verplaatsbare ventilatoren

Wie op zoek is naar extra ventilatie stuit op een enorm aanbod ventilatoren. Maar welke ventilator moet u kiezen? Een paar eenvoudige tips helpen u bij het kiezen van de juiste soort ventilatie.

Als eerst bekijkt u de ruimte waar u ventilatie nodig heeft. Wat past beter in de woonkamer, een vloerventilator of een ventilator op die lage kast? Wanneer de ventilator op de vloer komt te staan, zou een laag model of juist een hoger model ventilator fijn zijn? Is er veel ruimte om de ventilator te plaatsen of weinig ruimte? De optimale ventilator voor luchtverplaatsing is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Ten tweede kijkt u naar de mogelijkheden die een ventilator moet bieden. Hoeveel standen ventilatie is gewenst, en is een automatische stand welkom? Wil ik gebruik maken van de zwenkfunctie van een apparaat? Vraag uzelf af wat uw voorkeur heeft wat betreft de bediening van de ventilator. Op het apparaat zelf, bijvoorbeeld via een display, of met een afstandsbediening. Na het afwegen van deze mogelijkheden weet u welk model u zoekt en kunt u een goede keuze maken.

Professioneel ventileren

Voor professionele ventilatie zoekt u naar apparatuur dat een krachtige luchtstroom kan produceren. Professionele ventilatoren en airblowers garanderen grote hoeveelheden luchtverplaatsing. Grote ruimtes worden hierdoor snel van frisse lucht voorzien. Daarnaast leveren ze bij warm weer snel verkoeling in grote vertrekken. Om gedurende een lange tijd optimaal gebruik te maken van ventilatie zijn de professionele ventilatoren extra stevig geproduceerd.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen