18 en 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U dient er momenteel rekening mee te houden dat de bezorging van uw bestelling mogelijk langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Advies Ventilatie
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Ventilatie

Aangenaam afkoelen door een verkwikkend briesje. Een ventilator zorgt voor verkoeling op warme dagen. Bovendien brengen ventilatoren extra frisse lucht in het binnenklimaat. Vooral in huis en op de werkplek is een ventilator bij hoge temperaturen onmisbaar. AirSain heeft een ruim assortiment ventilatoren voor gebruik in huis, kantoor en bedrijf.

Alle soorten ventilatoren, van klein tot groot

Liever een staande ventilator op de vloer of toch liever een kleine ventilator op de tafel of kast? Een traditionele ventilator, een draadloze USB ventilator of een Smart ventilator? AirSain heeft de ventilator die u zoekt!

Professionele ventilatoren

Op zoek naar een professionele ventilator? AirSain biedt ook keuze uit een aantal robuuste, industriële ventilatoren. Deze industrie ventilatoren zijn bijvoorbeeld geschikt voor krachtige luchtverversing bij brandschade, rookschade en waterschade, en voor luchtverversing in grote open ruimten. De robuuste ventilatoren en airblowers zijn eenvoudig verplaatsbaar en daarom uiterst geschikt voor flexibel ventileren in diverse grote vertrekken.

HVLS ventilatoren -High Volume Low Speed- bezitten een hoge luchtcapaciteit en zijn geschikt voor koelen en ventileren in elke omgeving en ruimte. Door het voortdurend mengen van de binnnenlucht verloopt koelen en verwarmen bovendien efficiënter, en worden er aanzienlijke besparingen op het energieverbruik behaald.

Airblowers

Een airblower is ideaal voor het versneld drogen van een vochtige ruimte. De professionele ventilator versterkt ontvochtiging met een luchtontvochtiger of bouwdroger. De airblower blaast vochtige lucht in hoog tempo naar de ontvochtiger. Hierdoor wordt het droogproces aanzienlijk versneld.

15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies