Home Woordenboek l Luchtbevochtiging
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtbevochtiging

Geforceerde verspreiding van vocht in de lucht waardoor de luchtvochtigheid stijgt. Er zijn diverse methoden van luchtbevochtiging: bevochtigen met stoom, natuurlijke verdamping van water, ultrasoon bevochtigen waarbij water door hoge freguentie in de lucht wordt gebracht. Door diverse manieren van luchtbevochtiging wordt waterdamp of waternevel gelijkmatig in de lucht verdeeld. Droge lucht neemt vocht op zodat de luchtvochtigheid snel naar een gezond peil stijgt. Airsain is leverancier van luchtbevochtiging in huis, kantoor en bedrijf.

Dit zijn enkele modellen luchtbevochtigers uit ons riante assortiment:

Zie ook

Luchtwassers

Luchtwassers zijn zeer praktische luchtbevochtigers, het onderhoud is eenvoudig en ze vormen geen witte neerslag. Een luchtwasser kan de luchtvochtigheid in de ruimte nooit te ver laten stijgen. Omdat het een natuurlijk bevochtigingsproces is, stopt het toevoegen van vocht aan de lucht vanzelf op een gezonde vochtigheidsgraad.

Koud Water Bevochtigers

Met een koud water bevochtiger bent u gegarandeert van langdurig optimale omstandigheden in het binnenmilieu. Dit type luchtbevochtiger bezit een verdampingsfilter zodat het vocht gelijkmatig in de binnenlucht wordt verdeeld.

Vaste luchtbevochtigers

Professionele luchtbevochtigers voor grote ruimtes! Een vaste luchtbevochtiger is in staat een grote ruimte te bevochtigen waar de capaciteit van andere bevochtigers te laag is. De krachtige werking wordt gecombineerd met extra gebruiksgemak zoals automatische aanvoer van water.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen