Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Eeese Freia - Luchtreiniger

Eeese Freia - Luchtreiniger

De Eeese Freia luchtreiniger is een kleine maar effectieve luchtreiniger die de lucht reinigt in ruimtes tot 15 m². De Eeese Freia luchtreiniger is daarom ideaal voor de kinderkamer, de keuken, slaapkamer of de logeerkamer. De Eeese Freia luchtreiniger kan worden ingesteld op drie snelheden en is uitgerust met een Timer en een 3-in-1 HEPA filter.

De Eeese Freia luchtreiniger is een kleine maar effectieve luchtreiniger die de lucht reinigt in ruimtes tot 15 m². De Eeese Freia luchtreiniger is daarom ideaal voor de kinderkamer, de keuken, slaapkamer of de logeerkamer. De Eeese Freia luchtreiniger kan worden ingesteld op drie snelheden en is uitgerust met een Timer en een 3-in-1 HEPA filter.

119,-
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • 15 m2 reinigen
  • Luchtreinigingstechniek: Filters, UV-licht
  • Voorfilter, Koolstoffilter, Hepa H11 filter

Productbeschrijving: Eeese Freia - Luchtreiniger

Praktisch UVC-licht dat bacteriën in de lucht elimineert

Met de Eeese Freia HEPA H11 luchtreiniger zorgt u voor een gezond binnenklimaat voor uzelf en uw gezin. Hoewel de Eeese Freia een kleine luchtreiniger is, werkt hij zowel krachtig als effectief. De luchtreiniger heeft ook een ingebouwd UV-C-licht. De korte golven van het UV-C-licht dringen binnen in de bacteriën in de lucht en elimineren ze als ze in de luchtreiniger passeren. Tegelijkertijd worden vluchtige organische stoffen en andere giftige dampen uit de lucht gehaald.

3-in-1 HEPA filter die de kleinste deeltjes in de ruimte oppikt en geuren absorbeert

Huisdieren, stuifmeel en stof zijn enkele van de factoren die het binnenklimaat beïnvloeden. Zelfs als u regelmatig verlucht, is dat niet altijd genoeg om een goede luchtkwaliteit in de kamer te garanderen. De Eeese luchtreiniger Freia kan daarom een goede oplossing zijn voor ruimtes tot 15 m². De lucht wordt effectief gereinigd door de HEPA-filter van de luchtreiniger, die zelfs de kleinste deeltjes oppikt. Een luchtreiniger kan daarom handig zijn als u last hebt van allergieën, of gewoon het binnenklimaat schoon en gezond wilt houden voor het hele gezin. De 3-in-1 filter bevat ook actieve koolstof die eventuele geuren vermindert.

Krachtige luchtreiniger in een Scandinavische verpakking

De stijlvolle Eeese Freia luchtreiniger is prachtig gemaakt in een Scandinavisch-geïnspireerd design en past discreet in elk huis. Freia is handig, verplaatsbaar en weegt minder dan twee kilo. De luchtreiniger Freia heeft vier snelheden en als u hem op het laagste niveau zet, is het geluidsniveau slechts 30 dB(A). Dit betekent dus dat de luchtreiniger prima kan worden gebruikt in de slaapkamer, zelfs als u slaapt. U kunt ook gebruik maken van de timerfunctie van de luchtreiniger, die kan worden ingesteld op 2, 4 of 8 uur. De luchtreiniger Freia heeft ook een ingebouwd dimlicht dat kan worden gebruikt als nachtlampje of sfeervol nachtlicht.

Freia - een kwaliteitsproduct van Eeese

De Eeese Freia luchtreiniger maakt deel uit van de populaire serie van Eeese. Alle producten in deze serie zijn gemaakt met als doel de perfecte synergie te creëren tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, stijlvol en gestroomlijnd Scandinavisch design en de nieuwste technologie.

Standaard meegeleverde accessoires: Eeese Freia - Luchtreiniger

  • 1 x Eeese Freia HEPA H11-Filter

Specificaties: Eeese Freia - Luchtreiniger

Werking
Functies: Luchtreiniger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor: 15 m2 reinigen
Luchtbehandeling: 100 m3 per uur
Luchtreinigingstechniek: ● Filters
● UV-licht
Type filter: ● Hepa H11
● Koolstoffilter
● Voorfilter
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau: 30 dB
Geluidsniveau: 60 dB
Plaatsing: ● Tafel/bureau-model
● Vloermodel
Behuizing materiaal: Kunststof
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen reiniging: ● Nachtstand
● Turbo stand
● 3
Timer: Ja
Indicator voor filter vervangen:
Energie
Energieverbruik (minimaal): 6 Watt
Energieverbruik (maximaal): 17 Watt
Stroomvoorziening: Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte: 20 cm
Diepte: 20 cm
Hoogte: 33 cm
Gewicht: 1.6 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Handleidingen: Eeese Freia - Luchtreiniger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Freia - Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-