Home Nieuws Luchtvochtigheid Meten relatieve vochtigheid
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtvochtigheid Meten relatieve vochtigheid

AIRSAIN VOOR UW HYGROMETER!

Oplossingen voor een goede luchtvochtigheid.

Luchtvochtigheid binnen meten: hygrometer voor vochtmetingen

AirSain heeft een uitgebreid assortiment hygrometers voor het meten van de luchtvochtigheid, zie: hygrometer overzicht. U heeft keuze uit diverse modellen. Luchtvochtigheid meten is eenvoudig indien u beschikt over het juiste meetinstrument. Daarom vindt u bij ons vochtmeters voor gebruik in huis en kantoor, maar ook meters voor gebruik in bedrijven en industrie.

Een goede luchtvochtigheid is belangrijk voor het verkrijgen van een gezond binnenklimaat. Daarnaast voorkomt u door voldoende aandacht te schenken aan de vochtigheidsgraad, schade door droge lucht of juist schade door té vochtige lucht. Met een hygrometer bent u altijd op de hoogte van de actuele omstandigheden.

Luchtvochtigheid buiten meten

In buitenlucht bestaat een verband tussen de relatieve luchtvochtigheid en de weersomstandigheden. Weersomstandigheden met regen, mist en nevel geven hoge waarden voor de luchtvochtigheid op de vochtmeter, ofwel hygrometer. Ook de lokatie waar men zich bevindt is van invloed op de heersende luchtvochtigheid. In bosrijke omgevingen, aan zee of bij andere waterrijke gebieden is de luchtvochtigheid altijd hoger dan op andere plaatsen.

Ook voortdurend geïnteresseerd in de weersomstandigheden? Voor het meten van de buitentemperatuur, luchtdruk, hoeveelheid neerslag, windsnelheid en het geven van een weersvoorspelling, zie: weerstations

AirSain: meters en apparatuur voor een goede luchtvochtigheid!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen