Home Nieuws Elektrische vochtvanger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Elektrische vochtvanger

Elektrische vochtvanger tegen schimmel en condens

Last van condens of schimmels in huis en u bent op zoek naar een oplossing voor dit probleem? Met een elektrische vochtvanger krijgt u elke ruimte in huis snel droog. In tegenstelling tot de vochtvanger met navulling verwijdert een elektrische vochtvanger dagelijks een grote hoeveelheid vocht uit het binnenklimaat, en dat elke dag opnieuw. Indien de automatische vochtslurper uitgerust is met een hygrostaat stopt deze vanzelf als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is.

Elektrische vochtvanger voor een aangenaam droog huis

Een elektrische vochtvanger verbruikt weliswaar stroom, maar daar staat tegenover dat de vochtproblemen zeer effectief bestreden worden. De bekende vochtvanger bakjes verbruiken geen stroom maar wel navullingen, en zijn aanzienlijk minder effectief in grote ruimten. Vochtvangers met navullingen zijn ideaal voor het vochtvrij houden van een kast of andere kleine ruimte. Voor het drogen van een grotere ruimte biedt elektrisch ontvochtigen uitkomst. Er is keuze tussen verschillende modellen voor het drogen van een huiskamer, slaapkamer, badkamer, keuken, kelder, zolder of garage, maar ook voor het vochtvrij houden van uw boot, caravan of camper.

Een elektrische vochtvanger kopen

Diegenen die ondanks herhaaldelijk wisselen van vochtvanger zakjes toch nog problemen hebben met het vocht, adviseren wij het gebruik van een elektronische vochtvanger. U gaat daarmee effectief de strijd aan tegen schimmel en condens. De luchtdrogers kunt u kopen en bij machineverhuurbedrijven ook huren. Wanneer u slechts éénmalig gebruik denkt te maken van een elektrische vochtvanger, bent u beter af door deze te huren. Aangezien vochtproblemen op veel plaatsen structureel van aard zijn, is het kopen van een luchtdroger al snel rendabel. Kleine ontvochtigers voor gebruik in huis worden bijna altijd aangeschaft. Het zijn vooral de bouwdrogers die vaak verhuurd worden. Bedrijven, overheden en instellingen kopen over het algemeen de ontvochtigings machines vanwege het intensief gebruik van de apparaten.

Let bij het kopen van een elektrische vochtvanger of droogapparaat op de capaciteit van het apparaat in verband met de grootte van de ruimte die gedroogd moet worden. Verder is het handig als de vochtvanger uitgerust is met een hygrostaat voor automatisch ontvochtigen. Een elektrische vochtvanger zonder hygrostaat kan eventueel ook voorzien worden van een losse stekkerhygrostaat.

Bekijk ons volledige assortiment en kies uw ideale ELEKTRISCHE VOCHTVANGER. U merkt dat voor elke ruimte een geschikte luchtontvochtiger verkrijgbaar is. Heeft u vragen of u wenst vrijblijvend advies? Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer lezen over vocht verwijderen met ontvochtigers?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen