Home Luchtkwaliteit Airconditioning Kleine airco kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Kleine airco kopen

AIRSAIN VOOR UW MOBIELE AIRCO!

Kleine airconditioner voor thuis of op kantoor

U zoekt een kleine airco maar doet op het gebied van kwaliteit liever geen concessies? Dan is een Fral FSC mobiele airco dé kleine airco die u zoekt. Er zijn 2 modellen verkrijgbaar, Fral FSC09 en Fral FSC14 STD / SC. Beide airco's zijn slechts 30cm breed! Geen kolossale airco in huis of kantoor, maar een kwalitatieve airco met bescheiden afmetingen.

Een kleine airco zoals een Fral FSC airconditioner kan moeiteloos in een slaapkamer, woonkamer of kantoor worden geplaatst. De verrijdbare airco's zijn makkelijk verplaatsbaar en beslaan maar weinig ruimte op de vloer. Zoals voor elke airco geldt, moet er rondom de airco's wel voldoende vrije ruimte zijn voor de aanvoer en afvoer van lucht. Dat zal in de meeste gevallen geen probleem opleveren dankzij de geringe afmetingen van B 300 * D 526 * H 624 mm (Fral FSC09) en B 300 * D 550 * H 769 mm (Fral FSC14 STD / SC).

Kleine, krachtige airco's

Fral FSC09 levert een koelvermogen van 2.6 kW, goed voor aangename verkoeling in ruimtes tot 34 m2. Met 4 kW koelvermogen conditioneert Fral FSC14 ruimtes tot 52 m2. Ondanks de geringe afmetingen goede prestaties dus. Waar de capaciteit van andere kleine airco's nog wel eens te wensen over laat, verlaagt een Fral FSC airco de temperatuur moeiteloos tot een aangename waarde.

Goede kwaliteit airco met warmtepomp

Beide Fral mobiele airco's zijn uitgerust met een warmtepomp. De kleine airconditioners koelen dus niet alleen, ze verwarmen ook wanneer daar behoefte aan is. In de wintermaanden kunnen de kleine airco's dienen als - extra - verwarming zodat het binnen heerlijk warm blijft.

Fral is een producent van hoogwaardige mobiele airconditioners en ontvochtigers. Koelen en ontvochtigen is de Core Business van het bedrijf. Jarenlang intensief ontwikkelen heeft geleid tot kwaliteitsproducten. Net als andere Fral apparaten zijn ook deze kleine airco's vervaardigd van de beste materialen.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen