Home Luchtkwaliteit Kantoor Klimaatklachten kantoorgebouw Oplossingen Advies
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Klimaatklachten kantoorgebouw Oplossingen Advies

AIRSAIN: OPLOSSINGEN VOOR KLIMAATKLACHTEN IN KANTOREN!

Luchtkwaliteit op kantoor verbeteren

In elke werkomgeving is een goede luchtkwaliteit erg belangrijk. Gezonde lucht is een essentieel onderdeel van een goed werkklimaat. Al is de werkomgeving nog zo mooi, het welbevinden en de prestaties van de werknemers wordt voor een groot deel bepaald door de luchtkwaliteit in het gebouw. In menig kantoorgebouw ervaart men binnenklimaat problemen met betrekking tot de luchtvochtigheid, temperatuur, of ondervindt men hinder van luchtverontreinigingen. In veel gebouwen ontbreekt het aan luchtbehandelingssystemen waarmee de luchtvochtigheid en de luchtkwaliteit geregeld kan worden. Wanneer een kantoorpand wél een systeem voor klimaatbeheersing heeft, kunnen er klachten bestaan over de prestaties van deze installatie. Bovendien ontbreken vaak mogelijkheden om de omstandigheden op kleine schaal, laat staan per individu, te regelen.

Arbeidsomstandigheden verbeteren is maatwerk. In het ene kantoorgebouw is de lucht te droog terwijl in een ander kantoor sprake kan zijn van een slechte luchtkwaliteit door bijvoorbeeld hoge concentraties fijnstof of tonerstof in de lucht. Voor elk specifiek binnenklimaat probleem is een gerichte benadering vereist.

Luchtbehandeling projecten

AirSain biedt maatwerk oplossingen voor binnenklimaat problemen in diverse gebouwen. Of het nu één enkele kantoorruimte betreft of een volledig kantoorgebouw met verschillende afdelingen, AirSain biedt zowel kleinschalig als projectmatig oplossingen voor klimaatklachten.

Gezondheidsklachten voorkomen

Hebben werknemers op de werkplek last van gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, droge ogen, keel- of neusklachten, een droge huid, vermoeidheid of benauwdheid? Dan kan er sprake zijn van ongezonde omstandigheden in het binnenklimaat van het kantoorgebouw. Informeer naar de mogelijkheden voor verbetering van de luchtkwaliteit. AirSain is uw partner voor een gezonde werkplek met optimaal comfort!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen