Home Nieuws Luchtzuiveraar kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtzuiveraar kopen

AIRSAIN VOOR UW LUCHTZUIVERAAR EN IONISATOR!

AirSain voor uw luchtzuiveraar!

Een luchtzuiveraar bewust kopen

Wie overweegt een luchtzuiveraar te kopen doet er goed aan zich even te verdiepen in deze apparaten. Bij elke winkel voor huishoudelijke artikelen is tegenwoordig wel een simpele luchtzuiveraar te vinden, maar het betreft dan meestal een klein apparaatje met een beperkte luchtzuiverende werking.

Gedegen luchtzuivering vergt echter meer. Een goede luchtzuiveraar heeft een meervoudige werking en is bovenal geschikt voor de grootte van de ruimte waarin het apparaat geplaatst wordt. Een goede luchtzuiveraar kopen behelst dus meer dan een willekeurig apparaatje uitkiezen bij de lokale winkel voor pannen en serviesgoed.

 

Meervoudige luchtzuivering

De ideale luchtzuiveraar verwijdert zowel zwevende deeltjes als vluchtige stoffen uit de lucht. Het is fijn als pollen, stof en fijnstof verwijderd worden, maar van onaangename geurtjes willen we ook liever verlost zijn. Een goede luchtzuiveraar beschikt dus over een meervoudig filtersysteem of is uitgerust met filters en een ionisator.

Een luchtzuiveraar met ionisator verspreidt luchtzuiverende ionen in de lucht die verontreinigingen laten neerslaan en geuren doen neutraliseren. Een luchtzuiveraar met bevochtiger zorgt naast schone lucht ook voor een goede luchtvochtigheid in het binnenklimaat.

Een goede luchtzuiveraar kiezen voor een ruimte

Ook is het belangrijk dat gekeken wordt naar de functie van de ruimte waar luchtzuivering nodig is. Een luchtzuiveraar voor de slaapkamer dient een stille werking te hebben, dit is overigens ook aan te bevelen voor het model luchtreiniger dat in een woonkamer of kantoor wordt geplaatst. In een praktijkruimte van een tandarts, fysiotherapeut of pedicure is het wenselijk dat een luchtzuiveraar zeer effectief bacteriën en nare luchtjes uit de lucht haalt.

Door stil te staan bij de functie van de ruimte kan de meest ideale luchtzuiveraar worden uitgekozen. In alle situaties geldt dat een energiezuinige luchtzuiveraar op langere termijn aantrekkelijk is voor de portemonnee.

AirSain levert luchtzuiveraars van de merken AIRBUTLER, BONECO, COWAY, DAIKIN, DELONGHI, GREE, LIGHTAIR, SANYO, SHARP, STADLER FORM, STYLIES, WINIX. De beste luchtzuiveraar eenvoudig online bestellen en snel genieten van schone lucht!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen