Home Luchtkwaliteit Kantoor Professionele luchtreiniging voor een gezond kantoor
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Professionele luchtreiniging voor een gezond kantoor

AIRSAIN VOOR UW KANTOOR LUCHTREINIGER!

Voldoende gezonde lucht in een kantoor?

Even een raam open, maar snel weer dicht want het tocht. En als die raam toch openstaat, hoe gezond is de buitenlucht eigenlijk. Ligt uw kantoor midden in de stad, op een industrieterrein, bij een drukke haven, misschien in de omgeving van een vliegveld? Gezonde lucht in een kantoor brengen kan een hele onderneming zijn. In veel kantoren wordt verse lucht aangevoerd via een centraal luchtbehandelingssysteem. De buitenlucht wordt als het ware naar binnen gezogen, maar de kwaliteit van de lucht laat vaak te wensen over.

Ongezonde lucht in een kantoor

Of de lucht in een kantoor gezond is, hangt ook af van het aantal 'vervuilers' in een kantoorruimte. Printers en kopieerapparaten vervuilen de lucht in een kantoor met fijnstof. Dit tonerstof is slecht voor de gezondheid en maakt de lucht in het kantoor bedompt. Ook zweetluchtjes, stank door industrie en verkeer, en de nare luchtjes van elektrische apparaten maken het binnenklimaat in een kantoor ongezond.

Blueair luchtreinigers voor gezonde lucht op kantoor

De luchtkwaliteit in een kantoor verbeteren? Een Blueair luchtreiniger met zeer effectieve HEPA filters reinigt tot 5 keer per uur de lucht in een kantoorruimte. Er zijn meerdere modellen Blueair luchtreinigers verkrijgbaar, elk met een andere capaciteit. Speciaal voor de veeleisende, professionele toepassingen biedt Blueair een drietal professionele luchtreinigers, namelijk Blueair Pro M, Blueair Pro L en Blueair Pro XL. Eén enkele Blueair Pro XL luchtreiniger verzorgt schone, gezonde lucht in een kantoorruimte van 110m2. Is het kantoor kleiner? Dan volstaat ook een kleinere uitvoering Pro luchtreiniger.

U kiest het best een Blueair Particle luchtreiniger voor de meest intensieve luchtreiniging van zwevende deeltjes. Voor het verwijderen van stof, fijnstof, huisstofmijt, allergenen van huisdieren, pollen, sigarettenrook, kookluchtjes, VOC's (geuren van schoonmaakmiddelen, verf etc.) en andere geuren en chemische luchtjes kiest u het best een Blueair Smokestop luchtreiniger.

Voor vragen over de ideale Blueair luchtreiniger voor uw kantoor neemt u contact op met AirSain. Deskundig advies en snelle levering van topkwaliteit luchtreiniging!

 

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen