Venta Luchtbevochtigers

Sorteer op:

Venta luchtbevochtigers zijn krachtig, degelijk ontworpen, stijlvol en energiezuinig. De in Duitsland geproduceerde luchtbevochtigers voldoen ruimschoots aan de verwachtingen die u heeft bij een Duits merk. De constructie van Venta luchtbevochtigers is zowel eenvoudig als doeltreffend. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen is een Venta bevochtiger duurzaam in gebruik en bovendien makkelijk te onderhouden!


Lees meer

Ruim 40 jaar luchtbevochtiger techniek

Venta is een groot merk op het gebied van luchtwassers, een type luchtbevochtiger dat de luchtvochtigheid verhoogt zonder verdampingsfilter of ultrasone techniek. Ruim 40 jaar geleden heeft het Duitse merk de luchtwasser zelf uitgevonden. Deze manier van luchtbevochtiging heeft Venta uitgebouwd tot het indrukwekkende assortiment luchtbevochtigers dat het nu heeft. Kies een traditionele Venta luchtbevochtiger voor een kleine ruimte, of een 2-in-1 Venta bevochtiger en luchtreiniger voor het verhogen van de vochtigheidsgraad in een grote ruimte. Waar u ook voor kiest, u profiteert gegarandeerd van het vertrouwde Venta vakmanschap.

Stofdeeltjes en pollen verwijderen

Luchtbevochtigers van Venta voegen vocht aan de lucht toe en verwijderen tegelijkertijd stofdeeltjes en pollen uit de lucht. Dit gebeurt doordat er in het waterreservoir draaiende schijven zitten, die vocht aan zich hechten en vervolgens aan een luchtstroom afgeven. Tijdens dit proces hechten de stofdeeltjes en pollen zich ook aan de vochtige schijven. De vuildeeltjes zullen hierdoor achterblijven in het waterreservoir en niet meer in de lucht komen. Zo vermindert u eenvoudig klachten zoals hooikoorts en andere allergische reacties!

De voordelen van Venta luchtbevochtigers

Uw Venta luchtbevochtiger vult u eenvoudig met kraanwater. Door de overzichtelijke bediening stelt u de luchtbevochtiger in naar wens. Vervolgens wordt het vocht gelijkmatig in de lucht verdeeld zonder dat er nevel ontstaat. Het voordeel hiervan is dat er geen witte stof neerdaalt op vloeren en meubelen. Omdat de bevochtiging natuurlijk verloopt, zal de luchtvochtigheid nooit te ver stijgen. Hierdoor handhaven de Venta luchtbevochtigers een gezonde luchtvochtigheid zonder dat er een risico op schimmels bestaat.

Dankzij de degelijke constructie en het beperkt aantal bewegende delen hebben de luchtbevochtigers een storingsvrije werking. Het schoonmaken is makkelijk uit te voeren. Door de bevochtiger te laten werken met het speciale Venta reinigingsmiddel, reinigt deze zichzelf. Wanneer u regelmatig het waterreservoir spoelt en het water ververst, is dit voldoende voor jarenlange luchtbevochtiging van topkwaliteit.

Traditioneel goede bevochtiging met de nieuwste technieken

De lucht bevochtigen en reinigen tegelijkertijd, Venta is het merk dat deze werkwijze in een stroomversnelling heeft gebracht. Naast de traditionele Venta luchtbevochtigers voert het merk enkele modellen met extra functies zoals een uitgebreid HEPA filter, een vaste aansluiting voor water zodat handmatig bijvullen niet nodig is, en bediening via uw smartphone of tablet.

Wilt u meer informatie over Venta luchtbevochtigers?

Heeft u een Venta luchtbevochtiger op het oog? Maar weet u niet zeker welk model het meest geschikt is voor uw situatie, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze experts en ontvang een vrijblijvend persoonlijk advies. Met onze jarenlange ervaring in luchtkwaliteit weet AirSain precies wat u nodig heeft!