Venta Luchtbevochtigers

Sorteer op:

Venta luchtbevochtigers zijn krachtig, degelijk ontworpen, stijlvol en energiezuinig. De Made in Germany bevochtigers voldoen ruimschoots aan de verwachtingen die u heeft bij een Duits merk. De constructie van Venta luchtbevochtigers is even eenvoudig als doeltreffend. Door gebruik te maken van robuuste materialen is een Venta bevochtiger duurzaam in gebruik en bovendien makkelijk te onderhouden.


Lees meer

Ruim 40 jaar luchtbevochtiger techniek

Venta is een groot merk in luchtwassers, een type luchtbevochtiger dat de luchtvochtigheid verhoogt zonder verdampingsfilter of ultrasone techniek. Ruim 40 jaar geleden heeft het Duitse merk de luchtwasser zelf uitgevonden. Deze luchtbevochtiger techniek heeft Venta uitgebouwd tot het indrukwekkende assortiment bevochtigers dat het nu heeft. Kies een traditionele Venta luchtbevochtiger voor een kleine ruimte of een uitgebreide venta bevochtiger en luchtreiniger voor het verhogen van de vochtigheidsgraad in een grote ruimte. Waar u ook voor kiest, u geniet van het vertrouwde Venta vakmanschap.

Stofdeeltjes en pollen verwijderen

Luchtbevochtigers van Venta voegen vocht aan de lucht toe en verwijderen tegelijkertijd stofdeeltjes en pollen uit de lucht. Roterende schijven draaien door het waterreservoir waarbij de schijven vocht hechten en aan een luchtstroom afgeven. Tijdens dit proces hechten stofdeeltjes aan de vochtige schijven. De vuildeeltjes zullen door rotatie van de schijven achterblijven in het waterreservoir en niet meer in de lucht komen.

Voordelen van Venta bevochtigers

Uw Venta bevochtiger vult u eenvoudig met leidingwater. De overzichtelijke bediening maakt dagelijks  gebruik eenvoudig. Het vocht wordt gelijkmatig in de lucht verdeeld zonder dat er nevel wordt gevormd. Het voordeel hiervan is dat er geen witte stof neerdaalt op vloeren en meubelen. Omdat bevochtiging natuurlijk verloopt, zal de luchtvochtigheid nooit te ver stijgen. Venta luchtbevochtigers handhaven een gezonde luchtvochtigheid zonder dat het risico op schimmels bestaat.

Dankzij de degelijke constructie en het beperkt aantal bewegende delen hebben de luchtbevochtigers een storingsvrije werking. Het schoonmaken is makkelijk uit te voeren. Door de bevochtiger te laten werken met het speciale Venta reinigingsmiddel, reinigt deze zichzelf. Het waterreservoir spoelen en regelmatig water verversen is voldoende voor jarenlange luchtbevochtiging met hoge prestaties.

Traditioneel goede bevochtiging met de nieuwste technieken

Lucht bevochtigen en tegelijkertijd lucht reinigen, Venta is het merk dat deze werkwijze in stroomversnelling heeft gebracht. Naast de traditionele Venta luchtbevochtigers voert het merk enkele modellen met extra functies zoals een uitgebreid HEPA filter, een vaste aansluiting voor water zodat handmatig bijvullen niet nodig is, en bediening via uw smartphone of tablet. Venta is geslaagd de bewezen goede werking uit te bouwen met de nieuwste technieken op het gebied van luchtbevochtiging.