21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Nieuws Heater kopen Elektrische heaters
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Heater kopen Elektrische heaters

AirSain voor uw elektrische heater!

Professionele heaters

Geen verwarming aanwezig? Geen nood, met een elektrische heater verwarmt u razendsnel elke ruimte. Werkplaatsen, schuren, loodsen, garages, kassen, (party-)tenten, evenementen tenten, voor het verwarmen van deze ruimtes zijn krachtige heaters vereist. Vaak ontbreekt er verwarming of werkt het bestaande systeem onvoldoende. Omdat het koud is, wordt het vochtig binnen en drupt het condensvocht langs wanden naar beneden. Het binnenklimaat is kil en nat, kortom niet de goede omstandigheden om in te verblijven.

Elektrische heaters zijn direct inzetbaar, de mobiele apparaten verwarmen snel en leveren constant warmte. De apparaten zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de wat zwaardere toepassingen koopt u een professionele heater zoals een straalkachel of een infraroodstraler. Deze elektrische kachels zijn robuust, dus opgewassen tegen de omstandigheden in een veeleisende omgeving. De heaters leveren extra warmte waar en wanneer het nodig is, bijvoorbeeld bij calamiteiten en als back-up verwarming.

Heater kopen

Voordat u een elektrische heater koopt gaat u na wat uw voorkeur heeft, een heater op stroom of een heater op olie. Is een stroomvoorziening aanwezig of niet? Daarnaast kiest u het type heater dat warmte levert zoals u dat wilt. Kiest u voor een straalkachel met ventilator of voor infrarood warmte zonder luchtverplaatsing? Deze keuze hangt samen met de toepassing waar u de heater voor gaat gebruiken. Voor het verwarmen van een loods waar schilder- of spuitwerk moet drogen is krachtige luchtverplaatsing ongewenst. In deze situatie zal de keuze vallen op een infrarood heater. Let er wel op dat tijdens de werking van een oliegestookte heater voldoende ventilatie aanwezig is! In bijna alle andere situaties valt de keuze veelal op een elektrische heater met ventilator of op een straalkachel, dit zijn praktische heaters en verkrijgbaar met verschillende vermogens.

Meer lezen over elektrische kachels?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen