Home Luchtkwaliteit Huis Luchtreiniging Schimmel Huisstofmijt Bacterie Virus
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniging Schimmel Huisstofmijt Bacterie Virus

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER EN IONISATOR!

Schimmel, huisstofmijt, bacterie, virus verwijderen

Optimale luchtreiniging. Óók schimmels, virussen, bacteriën

Sanyo luchtreinigers, een knap staaltje technologie voor uitvoerige luchtreiniging. De zogenaamde virus washers van Sanyo zijn in staat om de lucht in een ruimte nagenoeg geheel vrij te maken van bacterïen, schimmels en virussen. Deze mate van luchtreiniging is ideaal voor ruimten waar zich veel mensen bevinden. De intensieve werking van de Sanyo luchtreinigers zorgt voor een hygiënische ruimte.

Sanyo luchtreinigers worden ontwikkeld en geproduceerd door de Sanyo Electric Group, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van consumentenelektronica en andere elektrische toepassingen. Sanyo behoort tot de Panasonic-groep. De elektrische producten uit de koker van Sanyo zijn van uiteenlopende aard. Sanyo is producent van onder andere elektronische apparaten, witgoed en zonnecellen. De Sanyo Electric Group behoort wereldwijd tot de top 10 van grootste elektronicaproducenten. Op het gebied van intensieve luchtreiniging richt Sanyo zich met de viruswashers zowel op de professionele markt als de particuliere markt.

Sanyo luchtreinigers geschikt voor gezondheidszorg, bedrijven, particulieren

Voor optimale klimaatbeheersing in gebouwen heeft Sanyo een krachtige luchtreiniger op de markt gebracht. Over de hele wereld wordt deze luchtreiniger / virus washer gebruikt in ziekenhuizen, hotels, winkelcentra en vliegvelden. In deze openbare gebouwen bevinden zich doorgaans veel mensen. Een goede luchtkwaliteit is daarom gewenst. De krachtige luchtreiniger wordt ook wel ingezet voor beheersing van de luchtkwaliteit in kantoren, verzorgingshuizen, behandelcentra en detailhandel. Een Sanyo luchtreiniger / viruswasher met dezelfde reinigende werking voor meer kleinschalige toepassingen is Sanyo ABC-VW24A. Deze kwalitatieve luchtreiniger is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in een slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte. Met deze Sanyo ABC-VW24A is de baanbrekende zuiveringstechnologie geschikt gemaakt voor dagelijkse toepasbaarheid in huis en werkomgeving.

Luchtreinigers voor professionele omgevingen

Sanyo viruswashers maken meer dan 99% van alle in de lucht voorkomende virussen en bacteriën onschadelijk. In een ruimte waar dagelijks veel mensen aanwezig zijn is deze effectieve luchtreiniging zeer wenselijk. Met name in openbare gebouwen zoals een ziekenhuis of hotel is de kans op overdacht van micro-organismen tussen mensen groot. Effectieve luchtreiniging zorgt in een dergelijke omgeving voor schone lucht vrij van ziektekiemen.

Luchtreiniging huisstofmijt, stof, stuifmeel

Naast bacteriën en virussen verwijdert een Sanyo luchtreiniger ook allergenen uit de lucht zoals stof, pollen en uitscheidingsproducten van huisstofmijt. Deze verontreinigingen in de lucht bezorgen veel mensen die hiervoor gevoelig zijn de nodige gezondheidsklachten. Allergie, hooikoorts, astma, benauwdheid, hoofdpijn. Tal van klachten die verergerd worden door een hoge concentratie van allergenen in de lucht.

Sanyo luchtreinigers voor optimale luchtreiniging in ziekenhuis en praktijk

Voor het waarborgen van een uitstekende luchtkwaliteit zijn de Sanyo virus washers bijzonder geschikt voor gebruik in behandelruimten van artsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere aanbieders van gezondheidszorg. Sanyo brengt optimale hygiëne in elke wachtruimte en praktijkruimte waar dagelijks veel mensen aanwezig zijn. Sanyo luchtreinigers houden de lucht in diverse ruimten in ziekenhuizen vrij van bacteriën en virussen. Naast ziekteverwekkende bacteriën en allergenen worden ook onaangename geuren uit de lucht verwijderd met de Sanyo reinigers. Met een virus washer wordt zeer eenvoudig frisse lucht behouden in elke ruimte.

Luchtreiniging door elektrolyse van water én luchtfilters

De viruswashers van Sanyo reinigen de lucht door elektrolyse van water. Met deze nieuwe methode van luchtreiniging worden bacteriën, virussen, schimmels, allergenen en geurstoffen in de lucht onschadelijk gemaakt door geëlektrolyseerd waterdamp. Gepolariseerde ionen binden zich aan de verontreinigingen in de lucht en maken deze onschadelijk. De gebonden geuren, ziektekiemen en allergenen worden worden vervolgens door filters in de luchtreiniger opgevangen. De verontreinigingen zijn definitief uit de lucht verwijderd dankzij het efficiënte filterpakket dat onder andere een hepa filter bevat.

Sanyo luchtreinigers eenvoudig kopen

De luchtreinigers van Sanyo kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met AirSain. Heeft u vragen heeft over de mogelijkheden van luchtreiniging in uw ruimte? De medewerkers van AirSain geven u graag passend advies.

Voor meer informatie of bestellen zie SANYO LUCHTREINIGERS.

AirSain voor uw luchtreiniger!

Optimale luchtreiniging eenvoudig online kopen

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen